Gyllerboda Hundcenter

Vi ordnar utbildning i olika former som knyter an till hundar i allmänhet och jagande hundar i synnerhet. Vi tar också emot hundar med eller utan förare för specialträning och problemlösning alla raser, företrädesvis hembesök i hundens miljö görs av Bengt, Sveriges svar på Amerikas Ceasar. Utbildningen sker i första hand här hos oss på Gyllerboda Hundcenter som öppna träningskvällar, kurser och privatträning bland annat. För detaljer se respektive sida. Vi jobbar hårt för att bygga upp Gyllerboda till ett riktigt Hundcenter där du kan få tillgång till bra träningsmarker samt även frilevande vilt. Det vi tjänar i verksamheten återinvesteras till stor del och blir bla fågel, utsäde och foder. Så pengarna går direkt tillbaka till er i form av bättre och bättre förutsättningar för träning av era hundar!

Utöver Träningskvällar och Kurser kan du här också:

  • använda vår dirigeringsgata, närsöksinhägnad och hinder för egen träning till en kostnad av 100 kr/hund för två timmar
  • hyra in dig i kaninhägnet och träna stadga kostnad 200 kr
  • få privatträning
  • sova över om du har långt att åka. Tillgång till eget kök och samkvämsrum kommer att finnas från i höst. Nu finns säng och plats i kylskåp tills allt blir klart. 150 kr/natt och säng.

Såklart vill vi att du hör av dig innan, via mail i första hand.

Varmt välkomna önskar

Gunilla och Bengt

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom