Honey parad!

cobra2LPI  Megadroms Cobra

Nu har vi parat Doubleuse Kanga Roo med Megadroms Cobra. En "outcross" parning för att få tillbaka lite av mina gamla linjer, stabilitet och lite envishet skadar inte att plocka tillbaka ibland ;)

Det här ska bli riktigt spännande och jag är jätteglad att jag "hittade" Cobra, en fantastiskt trevlig hund, som matte bl a beskriver som helt ärlig - en egenskap som jag sätter oerhört högt! Hans far heter Avjava´s Bulldozer och jag har länge försökt hitta ett sätt att bevara honom i mina stamtavlor. En oerhört stark och arbetsvillig hund, med ett MH som fick beskrivarna att bjuda högt ;) men såklart var han inte till salu och hans avkommor har visat att han är en mycket stark nedärvare.

Honey är en i mina ögon ljuvlig hund, jag har följt henne sen hon var liten (fodertik) och de egenskaper jag har sett, markeringsförmåga, fart och stil samt en härlig inställning till arbete gör att jag tror mycket på denna kombination. Hon bodde här ett par veckor innan parning och det stärkte mig i min uppfattning.

Vi ultraljudar V 49 och då får vi veta om vi har något mycket spännande att vänta på - det blir fina små julklapper, för visst är beräknad nedkomst samma dag som Jesus föddes - vem hade väntat sig något annat med en Gyllerboda hund...

gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

logo vom 230

Sponsor AFL vit